Mens Safezone – mandegruppe

I mandegruppen faciliterer jeg det jeg vil betegne som “Mandens Vej”. Som mand i den Vestlige verden oplever du måske, at din maskulinitet er under pres på en eller anden måde – deraf umiddelbart et behov for, at mødes som mænd. I mandegruppen mødes vi i et trygt fællesskab, hvor vi deler vores liv og oplevelser med andre mænd – i søgen på os selv.

Af generelle udfordringer i fællesskaber af mænd oplever jeg udfordringer med følelsen af alenehed, tryghed i parforholdet og generelt i fællesskaber.

“Mandens Vej” indeholder alle mandens faser gennem livet – fra det legende barn, konkurrerende ung mand, kriger/kæmper, familieoverhoved, ældre vismand til det, at vi skal dø. I disse forløb vil vi også arbejde med værdisæt i gruppen og individuelt, åndedrætsterapi, taler og eventyrfortællinger, kropslige øvelser (conscious/playfull fighting) og samtale om opståede temaer.

Lokationen for dette forløb er Naturperlen Kildebo beliggende på Nordfyn – vi mødes 2 gange om måneden á 4 timer – dage/tider koordineres via sms/Facebookgruppe.

…der er brug for dig…MAND…!

(Se priser.)