Om mig

  • Født i 1971, far til 3, bosat på Nordfyn, oprindeligt fra Nordsjælland, tidligere sergent i Hæren, har arbejdet fuldtid som fængselsbetjent siden 1999 og har herunder også koordineret og gennemført sports- og kulturelle fritidsaktiviteter for/med indsatte, uddannet fitness- og vægttræningsinstruktører, stået for fysiske tests, undervist idræt og konflikthåndtering (herunder teoretisk konflikthåndtering, praktisk selvforsvar og magtanvendelse). Jeg har undervist i et fitnesscenter og er i øvrigt naturambassadør ved Nordfyns Kommune.
  • Jeg er uddannet massageterapeut og naturterapeut. Jeg har også uddannelser i kommunikation, fodbold, gymnastik, spinning, projektledelse og konflikthåndtering. I efteråret 2022 afslutter jeg uddannelsen som naturbaseret psykoterapeut.
  • Siden barnsben har jeg været glad for udelivet, udover hulebyggerier og opdagelsesrejser i skove og på strande blev det til fodbold, svømning, fridykning, apparatdykning og sidenhen løb og fitness. I de senere år er det blevet til fridykning, havsvømning og længere gåture (20-60 km på én dag).
  • Som person er jeg kæk, kærlig, lun og nysgerrig, men kan også være direkte og konfronterende. Jeg er rolig af sind og udstråling.